Almost

Almost kopen

Almost Skateboards

In 2003 is Almost Skateboards opgericht door Rodney Mullen en Daewon Song.
Mullen is één van de grondleggers van het moderne ‘street skaten’. Veel van de tricks uit het huidige skateboarden zijn uitgevonden door Rodney. En ook mede-eigenaar Daewon, draagt zijn steentje bij aan de technische vooruitgang van tricks in het skateboarden. Hij staat bekend om zijn originele en geniale combinaties.
Naast deze 2 legendes heeft Almost Skateboards ook nog eens een team vol met bizar goede pro-skateboarders, rijders als Chris Haslam, Cooper Wilt, onze Belgische Youness Amrani, Willow en Lewis Marnell (RIP).
Naast de liefde voor skateboarden, delen Rodney en Daewon ook een missie voor het construeren van het ideale skateboard. Een supersterk skateboard, dat licht in gewicht is, een goede ‘pop’ heeft en zo lang mogelijk in shape blijft. Zij doen dit onder ander door lagen Carbon Fiber te gebruiken tussen de 7 of 8 lagen Canadees hout.
Kortom twee van de meest innoverende en technische skateboarders ooit, gecombineerd met een supervet skateteam en geniale ontwikkelde skateboards; als het aan ons ligt klinkt dat als een mooie basis voor een goed skateboardmerk.

Koop Almost Skateboards online

Bekijk hier in onze online skateboardwinkel onze selectie Almost producten, en bestel gemakkelijk en veilig jouw Almost skatedeck met een paar klikken.
Je kunt natuurlijk ook altijd gezellig langskomen in onze relaxte en laagdrempelige skateshop, je vindt ons in zowel Alkmaar als Amsterdam.

Het adres van de site van Almost Skateboards is, hoe kan het ook anders, Almostskateboards.com