Achterstraat 361811 LJ AlkmaarTel. 072-5203135contactKlantenservice

Verzending binnen NL € 4,95. Vanaf € 50 verzending gratis

afrekenen

0 producten0,00

  • Je bent hier:
  • Home
  • Santa Cruz

Santa Cruz

Santa Cruz gaat al jaren mee als een van de grootste in de skateboard industrie. Al ruim 40 jaar staat ze in de top 10 van grootste skateboard merken. Vette graphics spelen daarbij een zeer grote rol en als je zegt 'graphics' hoor je ook Jim Phillips te zeggen!

Toon per: 16/100

Toon per: 16/100

Santa Cruz


Geschiedenis van Santa Cruz

In de vroege jaren '80, voordat skateboarden een sport werd en meer een rage was, verkochten een paar Santa Cruz sufers plaatmaterialen en zette goedkope skateboards in elkaar zodat ze het asfalt konden berijden als de golven plat waren. 'Het ging in eerste instantie nooit om geld te verdienen', zei Richard Novak, nu 71 jaar oud en mede oprichter van NHS Inc. in 1973 samen met Doug Haut en Jay Shuirman. 'Het enige waar we om gaven, was surfen'.
En nu ruim 40 jaar in de skateboard industrie te zitten, is NHS een miljoenen onderneming en het oudste bedrijf ter wereld wat zich toelegt op het verkopen van skatebaords. En ondanks de ups en downs van de veranderende klanteneisen, zijn ze er bij NHS in geslaagd om ook de veranderende golven van de skateboard industrie te blijven berijden. Als bedrijf zijn ze nog steeds groeiende en met de verkoop van hun producten in meer dan 70 landen hebben ze een stabiele toekomst voor de boeg.


Santa Cruz longboard

Mensen die een Santa Cruz longboard kopen, hebben een ruime keuze bij Rollin, dé skateboardwinkel van Alkmaar. Van cruizers en downhill boards tot aan echte longboards. Met drop through trucks en gewone longboardtrucks, er is van alles van Santa Cruz.


Santa Cruz skateboard

Natuurlijk maakt Santa Cruz ook skateboards. Deze decks zijn voorzien van typerende graphics, zodat je eigenlijk meteen ziet dat ze bij een Santa Cruz deckje horen. Nu ook met een speciale Star Wars Serie, maar ook de old school decks zijn nog steeds van de partij.